Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og løk, toppet med bønnespirer og grovhakkede peanøtter
20-30

Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og løk, toppet med bønnespirer og grovhakkede peanøtter

Ingredienser

Allergener

egg, hvete, soya, peanøtter

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, soyasaus

Eggenudler
eggenudler
eggenudler (egg, hvete)
250 g
Pad thai
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
gul løk
gul løk
1 stk
skivet kyllingfilet
skivet kyllingfilet
500 g
egg
egg (egg)
2 stk
soya- og ingefærsaus
soya- og ingefærsaus (soya, hvete)
1 pakke
srirachasaus
srirachasaus
½–1 pakker
bønnespirer
bønnespirer
1 pakke
Topping
koriander
koriander
1 bunt
lime
lime
1 stk
hakkede peanøtter
hakkede peanøtter (peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
515 kCal
Fett 
10 g
Karbohydrater 
57 g
Protein 
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Istedenfor å blande inn nudlene i sausen og kyllingen, kan du servere dem for seg.