Laktosefri
Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og løk, toppet med bønnespirer og grovhakkede peanøtter
4.15 (717)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Eggnudler
125 g
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Egg
2 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Srirachasaus
½–1 pakke
Bønnespirer
1 pakke
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 671 kcal
- Fett:
- 19 g
- Karbohydrater:
- 66 g
- Protein:
- 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Istedenfor å blande inn nudlene i sausen og kyllingen, kan du servere dem for seg.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skrell gulroten og løken. Kutt gulroten og løken i tynne strimler. Skjær kyllingen i mindre biter.
Varm opp en stor wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken de siste 30 sekundene, og smak til med salt og pepper. Skru ned temperaturen til middels høy varme. Knekk eggene i stekepannen, og rør dem sammen med kyllingen i 1–2 minutter, til det begynner å ligne på eggerøre. Tilsett gulrotstrimlene, nudlene og soya- og ingefærsausen. Varm opp, og bland alt godt sammen. Smak til med srirachasausen og salt eller soyasaus. Skru av varmen, og vend inn bønnespirene.
Strø de hakkede peanøttene over retten ved servering.
Vel bekomme!