Karibisk kylling med mango- og agurksalat servert med kokosris med limezest
15-20

Karibisk kylling med mango- og agurksalat servert med kokosris med limezest

Ris kokt i kokosmelk og kylling glasert i mangochutney og limesaft gir deilige, sydhavske assosiasjoner.
Ingredienser

Allergener

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, salt, pepper, olivenolje, olje

Lime- og kokosris
kokosmelk
kokosmelk
1 liten boks
jasminris
jasminris
250 g
limeskall
limeskall
1 ts
koriander
koriander
½ bunter
vann
vann
4½ dl
Basisvare
Mango- og agurksalat
mango
mango
1 stk
agurk
agurk
1 stk
koriander
koriander
½ bunter
lime
lime
½ stk
Mango- og limeglasert kylling
mangochutney
mangochutney
2 glass
garam masala
garam masala
1 pakke
lime
lime
1 stk
skivet kyllingfilet
skivet kyllingfilet
600 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
608 kCal
Fett 
12 g
Karbohydrater 
77 g
Protein 
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Tilsett halvparten av kokosmelken i mangochutneyblandingen for en mildere saus.