Minestronesuppe med rosmarin, hvite bønner og spinat, servert med nystekte bagetter
20-30
Vegetar

Minestronesuppe med rosmarin, hvite bønner og spinat, servert med nystekte bagetter

Ingredienser

Allergener

selleri, hvete, bygg, havre, rug, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt, pepper

Minestronesuppe
gul løk
gul løk
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
2 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
stangselleri
stangselleri (selleri)
2 stilk
rosmarin
rosmarin
½ bunter
borlottibønner
borlottibønner
2 pakker
spinat
spinat
200 g
hakkede tomater
hakkede tomater
1 boks
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
3 pakker
pasta
pasta (hvete)
100 g
vann
vann
10 dl
Basisvare
Grove bagetter
grove bagetter
grove bagetter (bygg, havre, hvete, rug)
1 pakke
Topping
revet Grande Premium
revet Grande Premium (melk)
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
475 kCal
Fett 
9 g
Karbohydrater 
73 g
Protein 
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Topp gjerne suppen med litt pesto for ekstra god smak.