20-30
Laktosefri
Panert torsk med grove fries, blandet salat, remulade og sitron
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete
Basisvarer
- olivenolje
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Grove fries
Poteter
350 g
Basilikum og oregano
1 pakke
Panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g
Blandet salat
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Olivenolje
1 ss
Tilbehør
Sitron
1 stk
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
Dill
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 767 kcal
- Fett 44 g
- Karbohydrater 67 g
- Protein 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finriv litt sitronskall (kun det gule) over fisken for ekstra frisk smak, og smak til remuladen med sitronsaft og pepper.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Grove fries: Skyll og kutt potetene i grove staver. Fordel stavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn basilikum- og oreganokrydderet og litt olje, salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen i omtrent 25 minutter.
- Panert torsk: Legg fisken på brettet med potetene når det gjenstår omtrent 10 minutter av potetenes steketid. Stek videre til fisken er sprø og gjennomvarm og potetene er gjennomstekte.
- Blandet salat: Skyll tomaten og hjertesalaten. Kutt tomaten i båter, og plukk av salatbladene. Bland sammen tomaten og salaten i en bolle, og ha over 1 ss olivenolje. Krydre med salt og pepper.
- Tilbehør: Kutt sitronen i båter, og ha remuladen i en serveringsskål. Grovhakk dillen, og server den, sitronbåtene og remuladen til retten.