Panert torsk med grove fries, blandet salat, remulade og sitron
20-30
Laktosefri

Panert torsk med grove fries, blandet salat, remulade og sitron

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete

Basisvarer

  • olivenolje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Grove fries

poteter
Poteter
350 g
basilikum og oregano
Basilikum og oregano
1 pakke

Panert torsk

panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g

Blandet salat

tomat
Tomat
1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
Olivenolje
1 ss

Tilbehør

sitron
Sitron
1 stk
remulade
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
dill
Dill
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 767 kcal
  • Fett 44 g
  • Karbohydrater 67 g
  • Protein 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Finriv litt sitronskall (kun det gule) over fisken for ekstra frisk smak, og smak til remuladen med sitronsaft og pepper.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Grove fries: Skyll og kutt potetene i grove staver. Fordel stavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn basilikum- og oreganokrydderet og litt olje, salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen i omtrent 25 minutter.  
  3. Panert torsk: Legg fisken på brettet med potetene når det gjenstår omtrent 10 minutter av potetenes steketid. Stek videre til fisken er sprø og gjennomvarm og potetene er gjennomstekte.    
  4. Blandet salat: Skyll tomaten og hjertesalaten. Kutt tomaten i båter, og plukk av salatbladene. Bland sammen tomaten og salaten i en bolle, og ha over 1 ss olivenolje. Krydre med salt og pepper.  
  5. Tilbehør: Kutt sitronen i båter, og ha remuladen i en serveringsskål. Grovhakk dillen, og server den, sitronbåtene og remuladen til retten.