Panert torsk med grove fries, blandet salat, remulade og sitron
20-30

Panert torsk med grove fries, blandet salat, remulade og sitron

Ingredienser

Allergener

fisk, hvete, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Grove fries
poteter
poteter
700 g
basilikum og oregano
basilikum og oregano
1 pakke
Panert torsk
panert torsk
panert torsk (fisk, hvete)
720 g
Blandet salat
tomater
tomater
2 stk
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
olivenolje
olivenolje
1 ss
Basisvare
Tilbehør
sitron
sitron
1 stk
remulade
remulade (sulfitt, egg, sennep)
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
733 kCal
Fett 
41 g
Karbohydrater 
66 g
Protein 
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Finriv litt sitronskall (kun det gule) over fisken for ekstra frisk smak, og smak til remuladen med sitronsaft og pepper.