Sitruskrydret svinekam med balsamicomarinert pastasalat, servert med paprikasaus og ruccola

Sitruskrydret svinekam

med balsamicomarinert pastasalat, servert med paprikasaus og ruccola
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fullkornspenne
150–200 g
(Hvete)
Rød paprika
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Grønt eple
½ stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Paprikasaus
½ pakke
(Melk, Laktose)
Mager svinekam i skiver
300 g
Sitruskrydder
½–1 pakke
(Sulfitt)
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
654 kcal
Fett:
26 g
Karbohydrater:
60 g
Protein:
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server grønnsakene og pastaen hver for seg. Du kan også ta vare på eventuelle middagsrester, og spise dem som lunsj dagen etter.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Hold sausen varm frem til servering.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side. Krydre med sitruskrydderet og litt salt mot slutten av kjøttets steketid. La kjøttet hvile i et par minutter før servering. 
 Skyll og kutt paprikaene, hjertesalaten og eplet i terninger. Ha den ferdigkokte pastaen i en sil eller et dørslag, og skyll den raskt i kaldt vann. Bland pastaen, paprikaen, hjertesalaten, eplet og balsamicovinaigretten i en salatbolle. Smak til med salt og pepper.
 Topp retten med ruccolaen.
Vel bekomme!