Palak halloumi – indisk spinatgryte med halloumiost, servert med ovnsbakt blomkål, mangochutney og basmatiris
20-30
Vegetar
Glutenfri

Palak halloumi – indisk spinatgryte med halloumiost, servert med ovnsbakt blomkål, mangochutney og basmatiris

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakt blomkål
blomkål
blomkål
1 stk
Basmatiris
basmatiris
basmatiris
250 g
Palak halloumi
gul løk
gul løk
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
2 stk
ingefær
ingefær
1 bit
rød chili
rød chili
1 stk
garam masala
garam masala
2 pakker
kokosmelk
kokosmelk
1 stor boks
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
spinat
spinat
200 g
vann
vann
1 dl
Basisvare
Sprøstekte halloumiterninger
halloumi
halloumi (melk)
400 g
Tilbehør
mangochutney
mangochutney
1 glass
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
870 kCal
Fett 
49 g
Karbohydrater 
74 g
Protein 
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Topp retten med litt ristede cashewnøtter.