Lime- og chilibakt laksefilet med potetpuré, teriyakismør og ovnsbakte ingefærgulrøtter med spinat
20-30

Lime- og chilibakt laksefilet med potetpuré, teriyakismør og ovnsbakte ingefærgulrøtter med spinat

Ingredienser

Allergener

melk, fisk, soya, sesamfrø, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes), olje

Potetpuré
poteter
poteter
700 g
lettmelk
lettmelk (melk)
2 dl
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Ingefærgulrøtter med spinat
gulrøtter
gulrøtter
400 g
ingefær
ingefær
1 bit
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
spinat
spinat
100 g
Lime- og chilibakt laksefilet
lime
lime
1 stk
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
chiliflak
chiliflak
2 pakker
Teriyakismør
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
smør
smør (melk)
3 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
642 kCal
Fett 
34 g
Karbohydrater 
45 g
Protein 
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruk en miksmaster når du lager potetpuréen for å få den ekstra luftig!