Pepperonipizza med aromasopp og rødløk, toppet med ruccolasalat
15-20

Pepperonipizza med aromasopp og rødløk, toppet med ruccolasalat

Ingredienser

Allergener

hvete, rug, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, olivenolje, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Pepperonipizza
hakkede tomater
hakkede tomater
1 boks
basilikum og oregano
basilikum og oregano
1 pakke
rødløk
rødløk
½–1 stk
aromasopp
aromasopp
100 g
pizzabunner
pizzabunner (hvete, rug)
3 stk
revet mozzarella
revet mozzarella (melk)
180 g
pepperonipølse i skiver
pepperonipølse i skiver
2 pakker
salt
salt
½ ts
Basisvare
olivenolje
olivenolje
1 ss
Basisvare
Topping
ruccola
ruccola
100 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
709 kCal
Fett 
32 g
Karbohydrater 
69 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.