Ovnsbakt laks med eple- og gressløkdressing, kokte poteter og stekt savoykålblanding
15-20
Glutenfri

Ovnsbakt laks med eple- og gressløkdressing, kokte poteter og stekt savoykålblanding

Ingredienser

Allergener

melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper, olje

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Eple- og gressløkdressing
rødt eple
rødt eple
1 stk
gressløk
gressløk
1 bunt
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
sitron
sitron
½ stk
Ovnsbakt laks
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
sitron
sitron
½ stk
Stekt savoykålblanding
savoykålblanding
savoykålblanding
500 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
606 kCal
Fett 
36 g
Karbohydrater 
37 g
Protein 
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Tilsett litt finrevet sitronskall (kun det gule) i dressingen for ekstra god smak. Bare husk å skylle sitronen godt først.