egg, melk, sulfitt, sennep, fisk
olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Kokte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g |
Ovnsbakte grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | gul løk | 2 stk |
Eggesalat | |||
---|---|---|---|
![]() | egg (egg) | 4 stk | |
![]() | lettrømme (melk) | 150 g | |
![]() | aioli (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke | |
![]() | kryddermiks med sennep og dill (sennep) | 1 pakke | |
![]() | sitron | ½ stk | |
![]() | gressløk | ½ bunter |
Fiskekaker | |||
---|---|---|---|
![]() | grove fiskekaker (fisk, melk) | 720 g |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | sitron | ½ stk | |
![]() | gressløk | ½ bunter |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Del fiskekakene som blir til overs i tynne skiver på langs, og bruk dem som pålegg.
Del av lmkgroup.se