Fiskekaker med kokte poteter, ovnsbakte grønnsaker og eggesalat
20-30
Glutenfri

Fiskekaker med kokte poteter, ovnsbakte grønnsaker og eggesalat

Ingredienser

Allergener

egg, melk, sulfitt, sennep, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Kokte poteter
poteter
poteter
700 g
Ovnsbakte grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
gul løk
gul løk
2 stk
Eggesalat
egg
egg (egg)
4 stk
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
aioli
aioli (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
kryddermiks med sennep og dill
kryddermiks med sennep og dill (sennep)
1 pakke
sitron
sitron
½ stk
gressløk
gressløk
½ bunter
Fiskekaker
grove fiskekaker
grove fiskekaker (fisk, melk)
720 g
Tilbehør
sitron
sitron
½ stk
gressløk
gressløk
½ bunter
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
732 kCal
Fett 
41 g
Karbohydrater 
57 g
Protein 
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Del fiskekakene som blir til overs i tynne skiver på langs, og bruk dem som pålegg.