Hoisinglasert ytrefilet av svin, servert med mangosalat og jasminris
15-20
Glutenfri
Laktosefri

Hoisinglasert ytrefilet av svin, servert med mangosalat og jasminris

Ingredienser

Allergener

soya, sesamfrø

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Hoisinglasert ytrefilet av svin
lime
lime
½ stk
hoisinsaus
hoisinsaus (soya, sesamfrø)
1 pakke
marinert ytrefilet av svin
marinert ytrefilet av svin
600 g
olje
olje
2 ss
Basisvare
Mangosalat
restaurantsalat
restaurantsalat
100 g
agurk
agurk
½ stk
mango
mango
1 stk
lime
lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
562 kCal
Fett 
14 g
Karbohydrater 
69 g
Protein 
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Sett inn et steketermometer der kjøttet er på sitt tykkeste, og stek det i ovnen til kjernetemperaturen ligger på mellom 62–65 grader. La kjøttet hvile i 5–10 minutter før servering.