Okseculotte med grillet ananassalsa, krydderpoteter og ajvardressingGrill
30-45
Glutenfri

Okseculotte med grillet ananassalsa, krydderpoteter og ajvardressing

Okseculotte er litt ukjent i Norge, men dette nydelige kjøttstykket fortjener oppmerksomhet. Tilberedt sous-vide blir det veldig mørt, perfekt på grillen.
Ingredienser

Allergener

melk, sulfitt

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, sukker, salt, pepper, aluminiumsfolie (kan sløyfes), olje

Grillet ananassalsa, løk og squash
ananas
ananas
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
squash
squash
1 stk
lime
lime
1 stk
chipotlemiks
chipotlemiks
½–1 pakker
olivenolje
olivenolje
2 ss
Basisvare
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Ajvardressing
yoghurt
yoghurt (melk)
150 g
ajvar
ajvar
½–1 pakker
Krydderpoteter
kokte timian- og hvitløkspoteter
kokte timian- og hvitløkspoteter (sulfitt)
650 g
Okseculotte
culotte sous vide
culotte sous vide
540 g
Servering
ruccola
ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
529 kCal
Fett 
18 g
Karbohydrater 
54 g
Protein 
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: