Kylling tikka masala med kachumbersalat og hvitløksnan
20-30

Kylling tikka masala med kachumbersalat og hvitløksnan

Ingredienser

Allergener

melk, cashewnøtter, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper, olje, sukker

Basmatis
basmatiris
basmatiris
250 g
Kylling tikka masala
utbenet kyllinglår u/skinn
utbenet kyllinglår u/skinn
600 g
yoghurt
yoghurt (melk)
150 g
tikka masala-paste
tikka masala-paste (cashewnøtter)
1 glass
tomatpuré
tomatpuré
2 ss
gul løk
gul løk
1 stk
kremfløte
kremfløte (melk)
3 dl
Kachumbersalat
rødløk
rødløk
1 stk
tomater
tomater
2 stk
agurk
agurk
1 stk
rød chili
rød chili
1 stk
koriander
koriander
1 bunt
lime
lime
1 stk
Hvitløksnan
hvitløksfedd
hvitløksfedd
2 stk
nanbrød
nanbrød (hvete)
2 stk
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Tilbehør
raita
raita (melk)
150 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
1062 kCal
Fett 
49 g
Karbohydrater 
108 g
Protein 
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Brødet kan ristes i en brødrister hvis du har det. Da trenger du ikke å sette på stekeovnen. Del et hvitløksfedd i to, og gni det over brødet når det er ferdigstekt. Det gir en god og mild hvitløkssmak.