Pasta med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano
20-30
Laktosefri

Pasta med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano

Ingredienser

Allergener

hvete, melk, egg

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, vann, olje, salt, pepper

Pasta farfalle
pasta
pasta (hvete)
400 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Ragu på svinekjaker med spinat
gul løk
gul løk
1 stk
spinat
spinat
50 g
tomatpuré
tomatpuré
80 g
oksebuljong
oksebuljong
1 pakke
svinekjaker
svinekjaker
700 g
vann
vann
2 dl
Basisvare
Pannestekt paprika og sopp
rød paprika
rød paprika
1 stk
sjampinjong
sjampinjong
200 g
Tilbehør
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
692 kCal
Fett 
16 g
Karbohydrater 
79 g
Protein 
58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Topp gjerne pastaen med forskjellige friske urter hvis du har det tilgjengelig.