hvete, egg, melk
olje, pepper, salt
Linguine og grønne erter | |||
---|---|---|---|
![]() | pasta (hvete) | 380 g | |
![]() | grønne erter | 125 g |
Eggeblanding | |||
---|---|---|---|
![]() | egg (egg) | 2 stk | |
![]() | Grana Padano (egg, melk) | 2 stk |
Kremet baconsaus | |||
---|---|---|---|
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | baconterninger | 300 g | |
![]() | kremfløte (melk) | 3 dl |
Ruccola- og tomatsalat | |||
---|---|---|---|
![]() | ruccola | 100 g | |
![]() | cherrytomater | 250 g | |
![]() | pinjekjerner | 1 pakke | |
![]() | balsamicovinaigrette | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne på middels høy varme i et par minutter, til de er gylne.
Del av lmkgroup.se