Rask pasta bolognese med tomat- og ruccolasalat, pinjekjerner og Grana Padano
15-20
Laktosefri

Rask pasta bolognese med tomat- og ruccolasalat, pinjekjerner og Grana Padano

Ingredienser

Allergener

hvete, selleri, egg, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, salt, pepper

Linguine
pasta
pasta (hvete)
380 g
Bolognesesaus
bolognesesaus
bolognesesaus (selleri)
900 g
basilikum og oregano
basilikum og oregano
2 pose
vann
vann
1 dl
Basisvare
Tomat- og ruccolasalat
ruccola
ruccola
50 g
tomater
tomater
2 stk
pinjekjerner
pinjekjerner
1 pakke
Tilbehør
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
593 kCal
Fett 
14 g
Karbohydrater 
88 g
Protein 
30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i et par minutter for ekstra god smak.