15-20
Rask fiskesuppe med torsk, fennikel og gulrøtter, servert med grove bagetter
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- bygg,
- havre,
- fisk,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
Fiskesuppe
Fennikel
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Torskefilet (Fisk)
200 g
Fiskesuppebase (Fisk, Melk, Laktose)
700 g
Grove bagetter
Grove bagetter (Bygg, Havre, Hvete, Rug)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 884 kcal
- Fett 43 g
- Karbohydrater 86 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server litt godt smør til brødet.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Fiskesuppe: Skyll og kutt ønsket mengde av fennikelen i skiver. Finhakk fennikelgresset, og topp suppen med det ved servering. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skjær fisken i terninger.
- Fiskesuppe, fortsettelse: Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Tilsett gulrøttene og fennikelen, og la suppen småkoke i omtrent 5 minutter. Ha i fisketerningene, og la dem trekke i suppen i 2–4 minutter før servering.
- Grove bagetter: Tilbered bagettene som anvist på pakken.
- God middag!