Rask fiskesuppe med torsk, fennikel og gulrøtter, servert med grove bagetter
15-20

Rask fiskesuppe med torsk, fennikel og gulrøtter, servert med grove bagetter

Ingredienser

Allergener

fisk, melk, bygg, havre, hvete, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

Fiskesuppe
fennikel
fennikel
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
300–400 g
torskefilet
torskefilet (fisk)
400 g
fiskesuppebase
fiskesuppebase (fisk, melk)
1400 g
Grove bagetter
grove bagetter
grove bagetter (bygg, havre, hvete, rug)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
713 kCal
Fett 
42 g
Karbohydrater 
54 g
Protein 
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Server litt godt smør til brødet.