Helstekt ytrefilet av svin med grillede grønnsaker og nektarin- og fetaostsalat med valnøtterGrill
20-30
Glutenfri

Helstekt ytrefilet av svin med grillede grønnsaker og nektarin- og fetaostsalat med valnøtter

Ingredienser

Allergener

melk, valnøtter, sulfitt, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper

Helstekt ytrefilet av svin
marinert ytrefilet av svin
marinert ytrefilet av svin
600 g
olje
olje
1 ss
Basisvare
Grillede grønnsaker
maiskolber
maiskolber
2 stk
rød paprika
rød paprika
1 stk
olje
olje
1 ss
Basisvare
Nektarin- og fetaostsalat med valnøtter
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
nektariner
nektariner
2 stk
valnøtter
valnøtter (valnøtter)
1 pakke
restaurantsalat
restaurantsalat
100 g
sennepsvinaigrette
sennepsvinaigrette (sulfitt, sennep)
1 pakke
fetaost
fetaost (melk)
100 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
571 kCal
Fett 
32 g
Karbohydrater 
28 g
Protein 
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Dårlig vær? Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Stek kjøttet og grønnsakene på høy varme i en stekepanne eller grillpanne med litt olje. Etterstek kjøttet i ovnen, til det har en kjernetemperatur på 68 grader.