Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, ertestuing og rørte tyttebær
15-20

Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, ertestuing og rørte tyttebær

Ingredienser

Allergener

melk, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Ertestuing
ertestuing
ertestuing (melk)
350 g
Grove karbonader i brun saus
grove karbonader m/løk
grove karbonader m/løk (melk)
720 g
brun saus
brun saus (hvete, melk)
400 g
Tilbehør
rørte tyttebær
rørte tyttebær
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
735 kCal
Fett 
37 g
Karbohydrater 
68 g
Protein 
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Kok posen med ertestuingen i vannet med potetene.