Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, ertestuing og rørte tyttebær
4.21 (733)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Hvete·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Olje
 - pepper
 - salt
 
Småpoteter
300 g
Ertestuing
350 g
Grove karbonader m/løk 
450 g
Brun saus
200 g
Rørte tyttebær
2 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 1015 kcal
 - Fett:
 - 51 g
 - Karbohydrater:
 - 96 g
 - Protein:
 - 44 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok posen med ertestuingen i vannet med potetene.
 Kok potetene i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Ha posen med ertestuingen i en kjele med vann, og kok den i omtrent 10 minutter.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett den brune sausen, og gi det hele et oppkok. Server tyttebærene til retten. 
Vel bekomme!
