Marinert ytrefilet av svin og lun salat med ovnsbakte grønnsaker, servert med appelsin- og sitronvinaigrette
30-45

Marinert ytrefilet av svin og lun salat med ovnsbakte grønnsaker, servert med appelsin- og sitronvinaigrette

Ingredienser

Allergener

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Lun salat
søtpoteter
søtpoteter
2 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
sitruskrydder
sitruskrydder
1 pakke
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
spinat
spinat
100 g
Marinert ytrefilet av svin
marinert ytrefilet av svin
marinert ytrefilet av svin
600 g
Appelsin- og sitronvinaigrette
appelsin
appelsin
1 stk
sitron
sitron
1 stk
olivenolje
olivenolje
½ dl
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
436 kCal
Fett 
23 g
Karbohydrater 
22 g
Protein 
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du ønsker å spare tid, kan du steke kjøttet og rotgrønnsakene dagen i forveien. Da kan du sette sammen ingrediensene til en kald salat.