Stekt torskefilet med dampet kål, asparges og reddik, servert med brunet smør med sitron
20-30
Glutenfri
Laktosefri

Stekt torskefilet med dampet kål, asparges og reddik, servert med brunet smør med sitron

Ingredienser

Allergener

fisk, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, vann, salt, pepper, olje

Kokte poteter
poteter
poteter
700 g
Stekt torskefilet
torskefilet
torskefilet (fisk)
675 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Dampede grønnsaker
spisskål
spisskål
1 bit
asparges
asparges
250 g
reddiker
reddiker
1 pakke
vann
vann
2 dl
Basisvare
Brunet smør med sitron
sitron
sitron
1 stk
smør
smør (melk)
3–4 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
384 kCal
Fett 
11 g
Karbohydrater 
33 g
Protein 
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan pakke torsken og grønnsakene inn i aluminiumsfolie, og tilberede på grillen hvis været tillater det.