20-30
Sitruskrydret kyllingbryst med hvitløksbakte gulrøtter, karrisaus og potetmos
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, laktose, hvete
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, hvetemel, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Potetmos | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | lettmelk (melk, laktose) | 2 dl | |
smør (melk) | 2 ss |
Hvitløksbakte gulrøtter med grønnkål og appelsin | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 600 g | |
![]() | kinesisk hvitløk | ½ stk | |
![]() | grønnkål | 100 g | |
![]() | appelsin | 1 stk |
Sitruskrydret kyllingbryst | |||
---|---|---|---|
![]() | kyllingbryst med skinn | 630 g | |
![]() | sitruskrydder | 2 pakker |
Karrisaus | |||
---|---|---|---|
![]() | karri | ½-1 pakker | |
![]() | grønnsaksbuljong | 1 pakke | |
![]() | lettmelk (melk, laktose) | 3 dl | |
smør (melk) | 1 ss | ||
hvetemel (hvete) | 1 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 517 kCal
- Fett
- 15 g
- Karbohydrater
- 52 g
- Protein
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du