Sitruskrydret kyllingbryst med hvitløksbakte gulrøtter, karrisaus og potetmos
20-30

Sitruskrydret kyllingbryst med hvitløksbakte gulrøtter, karrisaus og potetmos

Ingredienser

Allergener

melk, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, hvetemel, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Potetmos
poteter
poteter
700 g
lettmelk
lettmelk (melk)
2 dl
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Hvitløksbakte gulrøtter med grønnkål og appelsin
gulrøtter
gulrøtter
600 g
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
½ stk
grønnkål
grønnkål
100 g
appelsin
appelsin
1 stk
Sitruskrydret kyllingbryst
kyllingbryst med skinn
kyllingbryst med skinn
630 g
sitruskrydder
sitruskrydder
2 pakker
Karrisaus
karri
karri
½-1 pakker
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
lettmelk
lettmelk (melk)
3 dl
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
hvetemel
hvetemel (hvete)
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
517 kCal
Fett 
15 g
Karbohydrater 
52 g
Protein 
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: