Pasta casarecce i kremet paprikasaus
med kyllingfilet og spinat3.95 (265)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pastavann
- pepper
- salt
Casarecce
200 g
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Lett crème fraîche
1 pakke
Tomatpuré
½–1 pakke
Hønsebuljong
½–1 pakke
Paprikakrydder
½–1 pakke
Pastavann
1 dl
Skivet kyllingfilet
300 g
Persillade
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 754 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 88 g
- Protein:
- 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker en jevnere saus, kan du mikse sausen sammen med en stavmikser eller i en blender før du har i spinaten.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
Skrell og finhakk løken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger. Skyll spinaten i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med persilladen, litt salt og pepper, og ha kyllingen over på en tallerken.
Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek løken og paprikaen i 2–3 minutter, og tilsett 1–2 ss av tomatpuréen. Stek videre i 1 minutt, og rør inn crème fraîchen, hønsebuljongen og paprikakrydderet. Spe på med litt av pastavannet til sausen har ønsket konsistens. Kok opp, og smak til med salt og pepper (se tips). Vend inn spinaten, og la sausen småkoke i 1–2 minutter, til spinaten har falt litt sammen. Ta stekepannen av varmen, og vend inn pastaen og kyllingen.
Vel bekomme!