Pasta casarecce i kremet paprikasaus med kyllingfilet og spinat

Pasta casarecce i kremet paprikasaus

med kyllingfilet og spinat
3.95 (265)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pastavann
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Casarecce
200 g
(Hvete)
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Lett crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tomatpuré
½–1 pakke
Hønsebuljong
½–1 pakke
Paprikakrydder
½–1 pakke
Pastavann
1 dl
Skivet kyllingfilet
300 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
754 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
88 g
Protein:
54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker en jevnere saus, kan du mikse sausen sammen med en stavmikser eller i en blender før du har i spinaten.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet. 
 Skrell og finhakk løken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger. Skyll spinaten i kaldt vann. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med persilladen, litt salt og pepper, og ha kyllingen over på en tallerken. 
 Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek løken og paprikaen i 2–3 minutter, og tilsett 1–2 ss av tomatpuréen. Stek videre i 1 minutt, og rør inn crème fraîchen, hønsebuljongen og paprikakrydderet. Spe på med litt av pastavannet til sausen har ønsket konsistens. Kok opp, og smak til med salt og pepper (se tips). Vend inn spinaten, og la sausen småkoke i 1–2 minutter, til spinaten har falt litt sammen. Ta stekepannen av varmen, og vend inn pastaen og kyllingen.   
Vel bekomme!