Fish & chips med frisk råkostsalat, ertepuré, sitron og remulade
20-30
Laktosefri

Fish & chips med frisk råkostsalat, ertepuré, sitron og remulade

Ingredienser

Allergener

sulfitt, fisk, hvete, melk, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte poteter
poteter
poteter
700 g
potetkrydder
potetkrydder (sulfitt)
1 pakke
Panert fisk
panert torsk
panert torsk (fisk, hvete)
720 g
Ertepuré
grønne erter
grønne erter
250 g
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Revet gulrot
sitron
sitron
½ stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
Tilbehør
remulade
remulade (sulfitt, egg, sennep)
2 pakker
sitron
sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
796 kCal
Fett 
43 g
Karbohydrater 
75 g
Protein 
27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Tradisjonelt serveres fish & chips med malt- eller løkeddik. Det er ikke så vanlig å ha hjemme på kjøkkenbenken i Norge, men bruk gjerne eplecidereddik eller hvitvinseddik for den tradisjonelle smaken.