sulfitt, fisk, hvete, melk, egg, sennep
smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)
Ovnsbakte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | potetkrydder (sulfitt) | 1 pakke |
Panert fisk | |||
---|---|---|---|
![]() | panert torsk (fisk, hvete) | 720 g |
Ertepuré | |||
---|---|---|---|
![]() | grønne erter | 250 g | |
smør (melk) | 2 ss |
Revet gulrot | |||
---|---|---|---|
![]() | sitron | ½ stk | |
![]() | gulrøtter | 400 g |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | remulade (sulfitt, egg, sennep) | 2 pakker | |
![]() | sitron | ½ stk |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Tradisjonelt serveres fish & chips med malt- eller løkeddik. Det er ikke så vanlig å ha hjemme på kjøkkenbenken i Norge, men bruk gjerne eplecidereddik eller hvitvinseddik for den tradisjonelle smaken.
Del av lmkgroup.se