Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus med linguine og frisk eplesalat
20-30
Laktosefri

Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus med linguine og frisk eplesalat

Ingredienser

Allergener

egg, melk, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

egg, melk, salt, olje, olivenolje, pepper

Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus
kjøttdeig
kjøttdeig
600 g
kryddermiks m/ingefær, muskat og allehånde
kryddermiks m/ingefær, muskat og allehånde
1 pakke
moste tomater
moste tomater
700 ml
basilikum og oregano
basilikum og oregano
1 pakke
oksebuljong
oksebuljong
1 pakke
egg
egg (egg)
1 stk
Basisvare
melk
melk (melk)
1 dl
Basisvare
salt
salt
1 ts
Basisvare
Linguine
pasta
pasta (hvete)
380 g
Eplesalat
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
grønt eple
grønt eple
1 stk
agurk
agurk
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
742 kCal
Fett 
25 g
Karbohydrater 
82 g
Protein 
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha kjøttbollene og tomatsausen over i en ildfast form, topp med gulost eller parmesan, og gratiner det i ovnen i 5–10 minutter.