egg, melk, hvete
egg, melk, salt, olje, olivenolje, pepper
Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus | |||
---|---|---|---|
![]() | kjøttdeig | 600 g | |
![]() | kryddermiks m/ingefær, muskat og allehånde | 1 pakke | |
![]() | moste tomater | 700 ml | |
![]() | basilikum og oregano | 1 pakke | |
![]() | oksebuljong | 1 pakke | |
egg (egg) | 1 stk | ||
melk (melk) | 1 dl | ||
salt | 1 ts |
Linguine | |||
---|---|---|---|
![]() | pasta (hvete) | 380 g |
Eplesalat | |||
---|---|---|---|
![]() | hjertesalat | 1 stk | |
![]() | grønt eple | 1 stk | |
![]() | agurk | 1 stk |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Ha kjøttbollene og tomatsausen over i en ildfast form, topp med gulost eller parmesan, og gratiner det i ovnen i 5–10 minutter.
Del av lmkgroup.se