Pannestekt laks med agurksalat, kokte poteter og urtedressing
15-20
Glutenfri

Pannestekt laks med agurksalat, kokte poteter og urtedressing

Ingredienser

Allergener

melk, sennep, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, eplesider-, hvitvins- eller blank eddik, salt, pepper, smør, olje

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Agurksalat
agurk
agurk
1 stk
reddiker
reddiker
1 pakke
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Basisvare
Urtedressing
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
kryddermiks med sennep og dill
kryddermiks med sennep og dill (sennep)
1 pakke
Stekt laks
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
Til servering
sitron
sitron
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
542 kCal
Fett 
31 g
Karbohydrater 
30 g
Protein 
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Fordel laksen i en smurt ildfast form, krydre den med salt og pepper, og stek fisken i ovnen i 10–12 minutter på 180 grader.