melk, soya, fisk
smør, melk, soyasaus, olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Potetmos | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
smør (melk) | 1 ss | ||
melk (melk) | 2 dl |
Sitron- og hvitløksbakt brokkoli | |||
---|---|---|---|
![]() | brokkoli | 1 stk | |
![]() | kinesisk hvitløk | ½ stk | |
![]() | sitron | ½ stk | |
![]() | grønne bønner | 150 g |
Soyasmørbakt torskefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | torskefilet (fisk) | 675 g | |
soyasaus (soya) | 3 ss | ||
smør (melk) | 3 ss |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: La være å skrelle potetene. Da bevarer du mer smak, konsistens og næring i potetmosen.
Del av lmkgroup.se