Ovnsbakt torskefilet med urtepoteter, gulrotpuré, smørstekte reddiker og eple og smørsaus
30-45
Glutenfri

Ovnsbakt torskefilet med urtepoteter, gulrotpuré, smørstekte reddiker og eple og smørsaus

Ingredienser

Allergener

melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte urtepoteter
poteter
poteter
700 g
bladpersille
bladpersille
1 bunt
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Gulrotpuré
gulrøtter
gulrøtter
400 g
lime
lime
½ stk
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Smørstekte reddiker og eple
reddiker
reddiker
1 pakke
grønt eple
grønt eple
1 stk
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Ovnsbakt torskefilet
torskefilet
torskefilet (fisk)
675 g
Smørsaus
smørsaus
smørsaus (fisk, melk)
1 pakke
Tilbehør
lime
lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
500 kCal
Fett 
22 g
Karbohydrater 
41 g
Protein 
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Stek fisken med litt finhakket hvitløk.