fisk, sesamfrø
bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Sesambakt laksefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | laksefilet (fisk) | 600 g | |
![]() | sesamfrø (sesamfrø) | 2 pakker |
Wokket kålblanding | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | gulrøtter | 2 stk | |
![]() | delt kinakål | 400 g |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | 1 stk | |
![]() | sweet chili-saus | 2 pakker |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne, og dryss dem over retten ved servering. Da får de en god og nøtteaktig smak.
Del av lmkgroup.se