Sesambakt laksefilet med wokket kålblanding, jasminris, sweet chili-saus og lime
15-20
Glutenfri
Laktosefri

Sesambakt laksefilet med wokket kålblanding, jasminris, sweet chili-saus og lime

Ingredienser

Allergener

fisk, sesamfrø

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Sesambakt laksefilet
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
2 pakker
Wokket kålblanding
rødløk
rødløk
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
delt kinakål
delt kinakål
400 g
Tilbehør
lime
lime
1 stk
sweet chili-saus
sweet chili-saus
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
697 kCal
Fett 
27 g
Karbohydrater 
74 g
Protein 
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne, og dryss dem over retten ved servering. Da får de en god og nøtteaktig smak.