Helstekt ytrefilet av svin med ovnsbakte rotgrønnsaker, basmatiris og teriyakisaus
30-45
Laktosefri

Helstekt ytrefilet av svin med ovnsbakte rotgrønnsaker, basmatiris og teriyakisaus

Ingredienser

Allergener

soya, sesamfrø, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper, olje

Ovnsbakte grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
pastinakk
pastinakk
1 stk
rødbeter
rødbeter
2 stk
rødløk
rødløk
1 stk
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
½ stk
Ytrefilet av svin
ytrefilet av svin
ytrefilet av svin
600 g
Basmatiris
basmatiris
basmatiris
250 g
Teriyakisaus
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
497 kCal
Fett 
3 g
Karbohydrater 
72 g
Protein 
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Rødbete gir fra seg mye farge, så bruk gjerne hansker og et kjøkkenforkle slik at du unngår søl. Sett et steketermometer i kjøttet om du har, og stek det i ovnen til kjernetemperaturen er omtrent 64 grader.