soya, sesamfrø, hvete
salt, pepper, olje
Ovnsbakte grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | pastinakk | 1 stk | |
![]() | rødbeter | 2 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | kinesisk hvitløk | ½ stk |
Ytrefilet av svin | |||
---|---|---|---|
![]() | ytrefilet av svin | 600 g |
Basmatiris | |||
---|---|---|---|
![]() | basmatiris | 250 g |
Teriyakisaus | |||
---|---|---|---|
![]() | teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete) | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Rødbete gir fra seg mye farge, så bruk gjerne hansker og et kjøkkenforkle slik at du unngår søl. Sett et steketermometer i kjøttet om du har, og stek det i ovnen til kjernetemperaturen er omtrent 64 grader.
Del av lmkgroup.se