Mørkokt svinenakke i fløtesaus med ovnsbakte grønnsaker med persille, servert med rørte tyttebær
15-20
Glutenfri

Mørkokt svinenakke i fløtesaus med ovnsbakte grønnsaker med persille, servert med rørte tyttebær

Ingredienser

Allergener

selleri, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte grønnsaker
småpoteter
småpoteter
600 g
rotgrønnsaker i staver
rotgrønnsaker i staver (selleri)
600 g
bladpersille
bladpersille
1 bunt
Mørkokt svinenakke i fløtesaus
mørkokt svinenakke
mørkokt svinenakke
700 g
fløtesaus
fløtesaus (melk)
1 pakke
Tilbehør
rørte tyttebær
rørte tyttebær
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
679 kCal
Fett 
37 g
Karbohydrater 
49 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bland litt finhakket hvitløk og sitronskall (kun det gule) i grønnsakene for ekstra smak.