melk, fisk, soya, sesamfrø, hvete
melk, smør, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes), olje
Potetpuré | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
melk (melk) | 2 dl | ||
smør (melk) | 2 ss |
Ingefærgulrøtter med spinat | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | ingefær | 1 bit | |
![]() | kinesisk hvitløk | ½ stk | |
![]() | spinat | 100 g |
Lime- og chilibakt laksefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | ½ stk | |
![]() | laksefilet (fisk) | 600 g | |
![]() | chiliflak | 1 pakke |
Teriyakismør | |||
---|---|---|---|
![]() | teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete) | 1 pakke | |
![]() | lime | ½ stk | |
smør (melk) | 3 ss |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Bruk en miksmaster når du lager potetpuréen for å få den ekstra luftig.
Del av lmkgroup.se