Brokkolipai med karamellisert løk og fetaost, servert med salat og urtedressing
30-40
Vegetar

Brokkolipai med karamellisert løk og fetaost, servert med salat og urtedressing

Ingredienser

Allergener

egg, soya, hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, olivenolje

Brokkolipai
paideig
paideig (soya, hvete, melk)
1 pakke
gul løk
gul løk
1 stk
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
egg
egg (egg)
4 stk
brokkoli
brokkoli
1 stk
fetaost
fetaost (melk)
100 g
revet mozzarella
revet mozzarella (melk)
90 g
lettmelk
lettmelk (melk)
2 dl
Reddiksalat
tobladssalat
tobladssalat
100 g
reddiker
reddiker
1 pakke
agurk
agurk
1 stk
Tilbehør
lett urtedressing
lett urtedressing (melk)
75 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
628 kCal
Fett 
25 g
Karbohydrater 
68 g
Protein 
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Pairestene smaker utmerket til lunsj dagen etter.