30-40
Vegetar
Brokkolipai med karamellisert løk og fetaost, servert med salat og urtedressing
Ingredienser
4 personer
Allergener
egg, soya, hvete, melk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olje, salt, pepper, olivenolje
Brokkolipai | |||
---|---|---|---|
![]() | paideig (soya, hvete, melk, laktose) | 1 pakke | |
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | strimlet grønnkål | 100 g | |
![]() | egg (egg) | 4 stk | |
![]() | brokkoli | 1 stk | |
![]() | fetaost (melk, laktose) | 100 g | |
![]() | revet mozzarella (melk, laktose) | 90 g | |
![]() | lettmelk (melk, laktose) | 2 dl |
Reddiksalat | |||
---|---|---|---|
![]() | tobladssalat | 100 g | |
![]() | reddiker | 1 pakke | |
![]() | agurk | 1 stk |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | lett urtedressing (melk, laktose) | 75 g |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 628 kCal
- Fett
- 25 g
- Karbohydrater
- 68 g
- Protein
- 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Pairestene smaker utmerket til lunsj dagen etter.