Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og bønnespirer, toppet med hakkede peanøtter og koriander
15-20
Laktosefri

Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og bønnespirer, toppet med hakkede peanøtter og koriander

Ingredienser

Allergener

egg, hvete, soya, peanøtter

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, soyasaus

Eggenudler
eggenudler
eggenudler (egg, hvete)
250 g
Pad thai
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
vårløk
vårløk
1 pakke
skivet kyllingfilet
skivet kyllingfilet
600 g
egg
egg (egg)
2 stk
soya- og ingefærsaus
soya- og ingefærsaus (soya, hvete)
1 pakke
sweet chili-saus
sweet chili-saus
1 pakke
bønnespirer
bønnespirer
1 pakke
Servering
lime
lime
1 stk
koriander
koriander
1 bunt
hakkede peanøtter
hakkede peanøtter (peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
561 kCal
Fett 
9 g
Karbohydrater 
64 g
Protein 
55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Unngå å servere nøtter til barn under 3 år, da de lett kan sette dem i halsen.