hvete, peanøtter
vann, olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Søtpotet- og gulrotsuppe | |||
---|---|---|---|
![]() | søtpoteter | 2 stk | |
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | sjalottløk | 1 stk | |
![]() | hvite bønner | 1 pakke | |
![]() | finkuttet ingefær, hvitløk og chili | 1 pakke | |
![]() | kokosmelk | 1 stor boks | |
![]() | grønnsaksbuljong | 2 pakker | |
![]() | lime | ½ stk | |
vann | 8 dl |
Grønnkålchips | |||
---|---|---|---|
![]() | grønnkål | 200 g |
Nanbrød | |||
---|---|---|---|
![]() | nanbrød (hvete) | 1 pakke |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | bladpersille | 1 bunt | |
![]() | peanøtter (peanøtter) | 80 g | |
![]() | lime | ½ stk |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Pensle gjerne nanbrødene med litt smør, og gni dem med et knust hvitløksfedd før servering for ekstra god smak.
Del av lmkgroup.se