Ramen med bløtkokte egg, reddik og sopp toppet med sprøstekte halloumiterninger
20-30
Vegetar

Ramen med bløtkokte egg, reddik og sopp toppet med sprøstekte halloumiterninger

Ingredienser

Allergener

soya, egg, hvete, sesamfrø, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, soyasaus, olje

Ramenbuljong
aromasopp
aromasopp
200 g
shiitakesopp
shiitakesopp
100 g
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
2 pakker
steinsoppulver
steinsoppulver
1 pakke
limeskall
limeskall
2 ts
eggenudler
eggenudler (egg, hvete)
250 g
vann
vann
13 dl
Basisvare
soyasaus
soyasaus (soya)
4 ss
Basisvare
Bløtkokte egg
egg
egg (egg)
4 stk
Topping
pak choy
pak choy
2 stk
reddiker
reddiker
1 pakke
koriander
koriander
1 bunt
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
Sprøstekte halloumiterninger
halloumi
halloumi (melk)
200 g
Servering
lime
lime
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
549 kCal
Fett 
25 g
Karbohydrater 
53 g
Protein 
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: