soya, fisk, melk
soyasaus, smør, bakepapir (kan sløyfes), pepper, olje, salt
Soyabakte potetskiver | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
soyasaus (soya) | 3–4 ss |
Gulrotpuré | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 600 g |
Ovnsbakt lyrfilet "red curry" | |||
---|---|---|---|
![]() | lyrfilet (fisk) | 675 g | |
![]() | rød currypaste | 3 ss | |
smør (melk) | 4 ts |
Hvitløkswokket kinakål | |||
---|---|---|---|
![]() | kinesisk hvitløk | ½–1 stk | |
![]() | delt kinakål | 200 g |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Hvis du ønsker kan fisken stekes i omtrent 2 minutter på hver side i olje i en stekepanne. Currypasten og smøret smeltes i en liten kjele og serveres til retten som saus.
Del av lmkgroup.se