Ovnsbakt lyrfilet i rød curry med gulrotpuré, soyabakte potetskiver og hvitløkswokket kinakål
20-30
Glutenfri
Laktosefri

Ovnsbakt lyrfilet i rød curry med gulrotpuré, soyabakte potetskiver og hvitløkswokket kinakål

Ingredienser

Allergener

soya, fisk, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

soyasaus, smør, bakepapir (kan sløyfes), pepper, olje, salt

Soyabakte potetskiver
poteter
poteter
700 g
soyasaus
soyasaus (soya)
3–4 ss
Basisvare
Gulrotpuré
gulrøtter
gulrøtter
600 g
Ovnsbakt lyrfilet "red curry"
lyrfilet
lyrfilet (fisk)
675 g
rød currypaste
rød currypaste
3 ss
smør
smør (melk)
4 ts
Basisvare
Hvitløkswokket kinakål
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
½–1 stk
delt kinakål
delt kinakål
200 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
358 kCal
Fett 
5 g
Karbohydrater 
45 g
Protein 
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du ønsker kan fisken stekes i omtrent 2 minutter på hver side i olje i en stekepanne. Currypasten og smøret smeltes i en liten kjele og serveres til retten som saus.