Pulled jalapeno pork-sliders med eple- og rødkålslaw, syltet rødløk, ovnsbakte potetfries og ramsløkaioli
20-30

Pulled jalapeno pork-sliders med eple- og rødkålslaw, syltet rødløk, ovnsbakte potetfries og ramsløkaioli

Ingredienser

Allergener

melk, soya, sesamfrø, egg, hvete, sulfitt, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik, sukker, vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Potetfries og pulled jalapeno pork
poteter
poteter
700 g
pulled pork
pulled pork
650 g
Syltet rødløk
rødløk
rødløk
1 stk
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
4 ss
Basisvare
sukker
sukker
4 ss
Basisvare
vann
vann
2 dl
Basisvare
Eple- og rødkålslaw
grønt eple
grønt eple
1 stk
finsnittet rødkål
finsnittet rødkål
200 g
lett urtedressing
lett urtedressing (melk)
75 g
Sliderbrød
sliderbrød
sliderbrød (soya, sesamfrø, egg, hvete, melk)
2 pakker
Tilbehør
aioli med ramsløk
aioli med ramsløk (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
773 kCal
Fett 
37 g
Karbohydrater 
74 g
Protein 
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Tilbered gjerne kjøttet ute på grillen. Pakk det inn i aluminiumsfolie, og varm sliderbrødene ved siden av kjøttet for ekstra god smak.