melk, soya, sesamfrø, egg, hvete, sulfitt, sennep
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik, sukker, vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Potetfries og pulled jalapeno pork | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | pulled pork | 650 g |
Syltet rødløk | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | 1 stk | |
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik | 4 ss | ||
sukker | 4 ss | ||
vann | 2 dl |
Eple- og rødkålslaw | |||
---|---|---|---|
![]() | grønt eple | 1 stk | |
![]() | finsnittet rødkål | 200 g | |
![]() | lett urtedressing (melk) | 75 g |
Sliderbrød | |||
---|---|---|---|
![]() | sliderbrød (soya, sesamfrø, egg, hvete, melk) | 2 pakker |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | aioli med ramsløk (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Tilbered gjerne kjøttet ute på grillen. Pakk det inn i aluminiumsfolie, og varm sliderbrødene ved siden av kjøttet for ekstra god smak.
Del av lmkgroup.se