Lakse-kushiyaki med asiatisk agurksalat, epleris og chilimajones
20-30
Laktosefri

Lakse-kushiyaki med asiatisk agurksalat, epleris og chilimajones

Kushiyaki er det de kaller grillet mat på spyd i Japan. Prøv gjerne denne digge retten med grillet laksefilet glasert med soya- og ingefærsaus.
Ingredienser

Allergener

fisk, soya, hvete, sesamfrø, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, sukker, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Epleris
jasminris
jasminris
250 g
grønt eple
grønt eple
1 stk
Asiatisk agurksalat
lime
lime
1 stk
agurk
agurk
1 stk
reddiker
reddiker
1 bunt
vann
vann
1 ss
Basisvare
sukker
sukker
1 ss
Basisvare
Lakse-kushiyaki
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
grillspyd
grillspyd
1 pakke
soya- og ingefærsaus
soya- og ingefærsaus (soya, hvete)
1 pakke
Tilbehør
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
768 kCal
Fett 
41 g
Karbohydrater 
62 g
Protein 
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Kushiyaki tilberedes tradisjonelt over grillkull, og det kan du også gjøre. Forbered tilbehøret på kjøkkenet, og ta med alt ut i hagen eller på balkongen. Maten grilles raskt over direkte varme, og er ferdig på 2–3 minutter.