fisk, soya, hvete, sesamfrø, sulfitt, egg, sennep
vann, sukker, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Epleris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g | |
![]() | grønt eple | 1 stk |
Asiatisk agurksalat | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | 1 stk | |
![]() | agurk | 1 stk | |
![]() | reddiker | 1 bunt | |
vann | 1 ss | ||
sukker | 1 ss |
Lakse-kushiyaki | |||
---|---|---|---|
![]() | laksefilet (fisk) | 600 g | |
![]() | grillspyd | 1 pakke | |
![]() | soya- og ingefærsaus (soya, hvete) | 1 pakke |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | sesamfrø (sesamfrø) | 1 pakke | |
![]() | chilimajones (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Kushiyaki tilberedes tradisjonelt over grillkull, og det kan du også gjøre. Forbered tilbehøret på kjøkkenet, og ta med alt ut i hagen eller på balkongen. Maten grilles raskt over direkte varme, og er ferdig på 2–3 minutter.
Del av lmkgroup.se