Fiskesuppe med lyr, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød
15-20

Fiskesuppe med lyr, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød

Ingredienser

Allergener

fisk, melk, bygg, havre, hvete, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper

Fiskesuppe
fennikel
fennikel
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
lyrfilet
lyrfilet (fisk)
400 g
fiskesuppebase
fiskesuppebase (fisk, melk)
1400 g
Grove bagetter
grove bagetter
grove bagetter (bygg, havre, hvete, rug)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
707 kCal
Fett 
42 g
Karbohydrater 
54 g
Protein 
29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Server gjerne litt godt smør til brødet!