Fiskesuppe med lyr, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød

Fiskesuppe med lyr, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Fennikel
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Lyrfilet
200 g
(Fisk)
Fiskesuppebase
700 g
(Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
Grove bagetter
½–1 pakke
(Bygg, Havre, Hvete, Rug)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
798 kcal
Fett:
43 g
Karbohydrater:
71 g
Protein:
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne litt godt smør til brødet!

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skyll og kutt ønsket mengde av fennikelen i skiver. Finhakk eventuell fennikelgress på fennikelen, og topp suppen med det ved servering. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt og pepper. 
 Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Tilsett gulrøttene og fennikelen, og la suppen småkoke i omtrent 5 minutter. Ha i fisketerningene, og la dem trekke i suppen i 2–4 minutter før servering. 
 Tilbered bagettene som anvist på pakken.
Vel bekomme!