Grove karbonader
med kokte poteter, blomkål og bearnéssausNy oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Sulfitt·
 - Egg·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
 - salt
 
Grove karbonader m/løk 
360 g
Bearnéssaus
1 pakke
Småpoteter
600 g
Blomkålbuketter
150 g
Grønne erter
125 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 725 kcal
 - Fett:
 - 45 g
 - Karbohydrater:
 - 50 g
 - Protein:
 - 30 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Karbonadene kan også stekes i en stekepanne med litt smør, salt og pepper.
Sett stekeovnen på 220 grader varmluft. 
 Ha potetene i en stor kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 18 minutter. Legg blomkålbukettene og ertene oppå potetene i kjelen når det gjenstår omtrent 5 minutter av potetenes koketid. Dekk med lokk, og la det dampe seg mørt.
 Legg posen med bearnéssaus i en kjele med vann. Kok opp, og la det småkoke i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
 Fordel karbonadene på et stekebrett med bakepapir, og stek de midt i ovnen i 8–10 minutter.
Vel bekomme!
