fisk, soya, sesamfrø, hvete, peanøtter
salt, pepper, olje
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Helstekt ytrefilet av svin | |||
---|---|---|---|
![]() | sesam- og chilisaus (fisk, soya, sesamfrø, hvete) | 1 pakke | |
![]() | ytrefilet av svin | 600 g |
Thaisalat | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | rød paprika | 1 stk | |
![]() | grønn paprika | 1 stk | |
![]() | hjertesalat | 1 stk | |
![]() | ponzusaus (soya, hvete) | 1 pakke | |
![]() | lime | 1 stk | |
![]() | srirachasaus | 1 pakke |
Servering | |||
---|---|---|---|
![]() | hakkede peanøtter (peanøtter) | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Skjær kjøttet i strimler før du steker det for å spare tid. Det setter også mer smak på kjøttet.
Del av lmkgroup.se