melk
smør, melk, vann, salt, pepper, olje
Potetmos | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
smør (melk) | 2 ss | ||
melk (melk) | 2 dl |
Soppgryte med mørkokt svinenakke | |||
---|---|---|---|
![]() | aromasopp | 300 g | |
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | kinesisk hvitløk | 1 stk | |
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | strimlet grønnkål | 100 g | |
![]() | mørkokt svinenakke | 350 g | |
![]() | timian | 1 bunt | |
![]() | lett crème fraîche (melk) | 300 g | |
![]() | oksebuljong | 1 pakke | |
![]() | steinsoppulver | 2 pakker | |
vann | 4 dl |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Ha gjerne 1–2 dl rød- eller hvitvin i soppgryten etter timianbladene er tilsatt, og kok den ned til halvparten av mengden, før du har i kjøttet og resten av ingrediensene.
Del av lmkgroup.se