Soppgryte med mørkokt svinenakke, grønnkål, timian og potetmos
20-30
Glutenfri

Soppgryte med mørkokt svinenakke, grønnkål, timian og potetmos

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, melk, vann, salt, pepper, olje

Potetmos
poteter
poteter
700 g
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
melk
melk (melk)
2 dl
Basisvare
Soppgryte med mørkokt svinenakke
aromasopp
aromasopp
300 g
gul løk
gul løk
1 stk
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
mørkokt svinenakke
mørkokt svinenakke
350 g
timian
timian
1 bunt
lett crème fraîche
lett crème fraîche (melk)
300 g
oksebuljong
oksebuljong
1 pakke
steinsoppulver
steinsoppulver
2 pakker
vann
vann
4 dl
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
616 kCal
Fett 
34 g
Karbohydrater 
49 g
Protein 
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha gjerne 1–2 dl rød- eller hvitvin i soppgryten etter timianbladene er tilsatt, og kok den ned til halvparten av mengden, før du har i kjøttet og resten av ingrediensene.