Grillet gyroskjøtt med frisk råkostsalat, tzatzikidressing og varme brød
15-20
Laget på 1-2-3

Grillet gyroskjøtt med frisk råkostsalat, tzatzikidressing og varme brød

Ingredienser

Allergener

hvete, rug, sulfitt, sennep, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper

Grillet gyros og multibrød
grillet gyroskjøtt
grillet gyroskjøtt
450 g
rustikke multibrød
rustikke multibrød (hvete, rug)
4 stk
Råkostsalat
røde cherrytomater
røde cherrytomater
250 g
råkostmiks
råkostmiks
150 g
restaurantsalat
restaurantsalat
125 g
sennepsvinaigrette
sennepsvinaigrette (sulfitt, sennep)
1 pakke
Tzatziki
yoghurt naturell
yoghurt naturell (melk)
150 g
kryddermiks med hvitløk og persille
kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
589 kCal
Fett 
29 g
Karbohydrater 
46 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Snitt halve multibrødet i to på tvers, som et pitabrød, og fyll det med kjøttet, grønnsakene og dressingen.