Stekt kveitefilet med hvitløksbakte reddiker og brokkoli, bearnéssaus og saltkokte poteter

Stekt kveitefilet

med hvitløksbakte reddiker og brokkoli, bearnéssaus og saltkokte poteter
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Poteter
350 g
Brokkoli
½ stk
Reddiker
1 pakke
Hvitløksfedd
1 stk
Kveitefilet m/skinn
325 g
(Fisk)
Smør
½ ss
(Melk)
Bearnéssaus
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
491 kcal
Fett:
24 g
Karbohydrater:
35 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også dele potetene i to, og steke dem i ovnen med reddikene og brokkolien.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Kok potetene i saltet vann i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i staver. Skyll og kutt reddikene i to. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek det hele midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til brokkolien er gjennomstekt.   
Del fisken i porsjonsstykker. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Krydre med salt og pepper.   
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Vel bekomme!