Glutenfri
Fiskekaker med kremet eggesalat
råkost og kokte småpoteter4.31 (478)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Sulfitt·
 - Egg·
 - Sennep·
 - Fisk·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Olje
 - pepper
 - salt
 - smør
 - sukker
 
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Grønt eple
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Egg
2 stk
Aioli
⅓ pakke
Lettrømme
½–1 pakke
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
Sitron
½ stk
Fiskekaker
360 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 734 kcal
 - Fett:
 - 41 g
 - Karbohydrater:
 - 59 g
 - Protein:
 - 32 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
 Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Skrell gulrøttene og skyll eplet. Grovriv gulrøttene og eplet på et rivjern, og ha dem i en serveringsskål. Vend inn ½ ts sukker og litt saft fra sitronen.
 Kok eggene i 7–9 minutter. Skyll dem i kaldt vann når de er ferdigkokte.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
 Skrell og grovhakk eggene. Ha eggene i en serveringsskål sammen med aiolien, lettrømmen og kryddermiksen. Smak til med saften fra resten av sitronen, salt og pepper.
Vel bekomme!
