Steinsopptortelloni i kremet saus med sprøstekt bacon og spinat
15-20

Steinsopptortelloni i kremet saus med sprøstekt bacon og spinat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje

Kremet saus med grønnsaker

rødløk
Rødløk
½–1 stk
gul paprika
Gul paprika
½–1 stk
spinat
Spinat
50 g
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
grønne erter
Grønne erter
125 g
Vann
1 dl

Steinsopptortelloni

tortelloni med steinsopp
Tortelloni med steinsopp (Egg, Gluten, Melk, Laktose)
1 pakke

Sprøstekt bacon

bacon
Bacon
150 g

Tilbehør

krutonger
Krutonger (Hvete)
40 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 763 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 77 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Kremet saus med grønnsaker: Skrell og grovhakk løken. Skyll og kutt paprikaen i terninger, og skyll spinaten i kaldt vann.
  2. Kremet saus med grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en vid stekepanne eller kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og paprikaen i 2–3 minutter, til løken er blank. Tilsett crème fraîchen, 1 dl vann, grønnsaksbuljongen, spinaten og ertene, og la det hele småkoke i omtrent 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
  3. SteinsopptortelloniTilbered tortelloniene som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men ta vare på litt av pastavannet. Spe ut den kremede sausen med litt av pastavannet hvis du synes den blir for tykk. Bland tortelloniene inn i sausen.
  4. Sprøstekt bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–5 minutter, til de er gylne og sprø. 
  5. Servering: Server urtekrutongene til retten.