Kyllingbryst med sprøtt skinn og persillebakte grønnsaker, servert med steinsoppsaus
20-30
Glutenfri

Kyllingbryst med sprøtt skinn og persillebakte grønnsaker, servert med steinsoppsaus

Saftig kyllingbryst og persillebakte grønnsaker smaker fortreffelig med steinsoppsausen av hvitvin, steinsopp og fløte.
Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)

Persillebakte grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
600 g
blomkål
blomkål
1 stk
gul løk
gul løk
1 stk
bladpersille
bladpersille
1 bunt
Ovnsbakt kyllingbryst
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
½ stk
kyllingbryst med skinn
kyllingbryst med skinn
630 g
vann
vann
1 dl
Basisvare
Steinsoppsaus
steinsoppsaus
steinsoppsaus (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
419 kCal
Fett 
21.44 g
Karbohydrater 
17.87 g
Protein 
38.53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Pensle kyllingbrystene med litt honning før du steker dem i ovnen. Den søte honningen gir kyllingen en nydelig sødme og en gyllen farge.