melk
vann, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)
Persillebakte grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 600 g | |
![]() | blomkål | 1 stk | |
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | bladpersille | 1 bunt |
Ovnsbakt kyllingbryst | |||
---|---|---|---|
![]() | kinesisk hvitløk | ½ stk | |
![]() | kyllingbryst med skinn | 630 g | |
vann | 1 dl |
Steinsoppsaus | |||
---|---|---|---|
![]() | steinsoppsaus (melk) | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Pensle kyllingbrystene med litt honning før du steker dem i ovnen. Den søte honningen gir kyllingen en nydelig sødme og en gyllen farge.
Del av lmkgroup.se