15-20
Laktosefri
Glutenfri
Sprøpanert laks med ingefærstekt brokkoli og jasminris, servert med curry- og mangodressing
Ingredienser
4 personer
Allergener
soya, melk, fisk, egg, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, soyasaus, olje, salt, pepper
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Ingefærstekt brokkoli | |||
---|---|---|---|
![]() | ingefær | 1 bit | |
![]() | brokkoli | 1 stk | |
smør (melk) | 1 ss | ||
soyasaus (soya) | 1 ss |
Sprøpanert laks | |||
---|---|---|---|
![]() | egg (egg) | 1 stk | |
![]() | panering | 1 pakke | |
![]() | laksefilet (fisk) | 540 g | |
olje (egg) | 2 ss |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | curry- og mangodressing (egg, sennep) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 804 kCal
- Fett
- 45 g
- Karbohydrater
- 63 g
- Protein
- 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Har du ikke soyasaus, kan du smake til brokkolien med litt salt i stedet.