Sprøpanert laks med ingefærstekte grønnsaker og jasminris, servert med curry- og mangodressing
Laktosefri
Glutenfri

Sprøpanert laks med ingefærstekte grønnsaker

jasminris, servert med curry- og mangodressing
4.18 (233)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Egg
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Jasminris
135 g
Ingefær
1 bit
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
1 stk
Smør
1 ss
(Melk)
Panering
½ pakke
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Egg
1 stk
(Egg)
Olje
1 ss
(Egg)
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
911 kcal
Fett:
52 g
Karbohydrater:
72 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell ingefæren, og finriv den på et rivjern. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje og 1 ss smør. Stek brokkolien og paprikaen i 4–5 minutter, til den er gyllen. Skru ned varmen, og bland inn ønsket mengde av ingefæren.  
 Knekk egget i en skål, og visp det sammen med litt salt. Ha paneringen på en stor tallerken eller i en frysepose. Vend fisken først i eggeblandingen, og så i paneringen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss olje og litt smør. Stek fisken 2–4 minutter på hver side, eller til den er gyllen. 
 Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!