Laktosefri
Glutenfri
Sprøpanert laks med ingefærstekte grønnsaker
jasminris, servert med curry- og mangodressing4.18 (233)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Egg
- olje
- pepper
- salt
- smør
Jasminris
135 g
Ingefær
1 bit
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
1 stk
Smør
1 ss
Panering
½ pakke
Laksefilet
270 g
Egg
1 stk
Olje
1 ss
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 911 kcal
- Fett:
- 52 g
- Karbohydrater:
- 72 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell ingefæren, og finriv den på et rivjern. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje og 1 ss smør. Stek brokkolien og paprikaen i 4–5 minutter, til den er gyllen. Skru ned varmen, og bland inn ønsket mengde av ingefæren.
Knekk egget i en skål, og visp det sammen med litt salt. Ha paneringen på en stor tallerken eller i en frysepose. Vend fisken først i eggeblandingen, og så i paneringen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss olje og litt smør. Stek fisken 2–4 minutter på hver side, eller til den er gyllen.
Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!